FRITUUR MILO AALST

FRITUUR MILO AALST Frituur Milo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Milo Aalst. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 22:18 Snelle en super vriendelijke levering! Frietjes en vleesjes waren warm en lekker. Altijd een plezier om bij jullie te bestellen!
16 mei 2022 om 10:20 Heel lekker zoals altijd Alle goed warm, en op tijd bezorgd
13 mei 2022 om 21:24 Frietjes waren heel warm en lekker. Helaas bijna 2u moeten wachten op bestelling.
13 mei 2022 om 9:36 Zeker heel lekker en goed warm ! Bestelling was uitgevoerd zoals gevraad ! Geleverd op voooropgestelde tijd !
11 mei 2022 om 15:30 Top in orde
10 mei 2022 om 7:19 Super lekker alles was warm en op tijd geleverd
9 mei 2022 om 20:55 We bestelde 3 middel en 1 klein en we kregen precies 10 grote pakken heel veel frietjes, lekker , waren wel wat krokante bij. Werd bezorgd binnen d tijd die ze zeiden.
8 mei 2022 om 19:53 Wij hebben twee uur moeten wachten voor we ons eten hadden hopeloos zijn we naar een andere gegaan en hebben we ze weer weg gestuurd is zeker geen reclame voor takeaway ik zou met hem als van jullie niet verder gaan groetjes Ludwig van Antenhove
7 mei 2022 om 22:20 heel erg goed :) - jan
7 mei 2022 om 16:12 Frikandel en boulet waren niet goed gebakken en zelfs nog koud
6 mei 2022 om 17:59 Eten was precies op tijd geleverd en het smaakte verrukkelijk wij zullen vaker bestellen!
5 mei 2022 om 22:35 Lekker en op tijd geleverd