FRITUUR MILO AALST

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2109 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Milo Aalst. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 21:01 Veel te laat toegekomen om 18 uur bestelt en om 20:35 pas toegekomen
28 sep 2022 om 19:41 Altijd goe bij milo Nooit klagen
28 sep 2022 om 14:09 Lekker en op tijd geleverd
24 sep 2022 om 19:58 Een uur later geleverd (2u na bestelling)
24 sep 2022 om 9:28 Nooit meer - 59 minuten wachttijd wordt 1u30min. -De levering kost 14.60 euro -geef een biljet van 20 euro en zeg:"Geef mij 4 euro terug". Antwoord: "Kan niet weergeven" .Ik daarop :OK is goed en geef hierbij 5 euro fooi. Bij nazicht bier ontbreekt.
23 sep 2022 om 19:17 De frietjes met stoofvlees waren zeer lekker zoals altijd
19 sep 2022 om 20:26 Onze bestelling was niet in orde. We ontbraken alweer een pakje friet. Dit is niet de eerste keer. We bestelden al een keer of 3 en nog geen enkele keer was onze bestelling wat we gevraagd hadden. Dit was dan ook de laatste keer.
19 sep 2022 om 20:19 Rien a signaler Livraison rapide
17 sep 2022 om 20:03 Eten was koud
17 sep 2022 om 19:41 Na 2 uur nog steeds geen bestelling ontvangen. Na telefonisch contact te hebben gehad met frituur milo was de bezorger al een half uur onder weg na dit half uur was er een half uur later nog steeds geen eten te zien.
12 sep 2022 om 21:28 Altijd super
11 sep 2022 om 7:51 Bitterballen betaald, maar ze zaten er niet bij! Hoop 1 keer maar geen 2 keer . Je werkt toch met een checklist zo kan je niets vergeten.